Heissankeikkaa!

On pientä laiskuutta ollut ilmassa, en tie johtuuko noin ihanista ilmoista vai mistä mut tosiaan en oo nyt paljoa pöperöitä laittanut, tai laitoin eilen kyllä ruokaa, mut ei jotenkin jaksanut muuta kun laittaa sen ja syödä naamariin. Tänään vuorossa jotain niinkin yksinkertaista kuin tortilloja mut vois kait jonkun pienen otannan ottaa, jos vaikka joku haluaa välillä vaihteluu samaisiin aineksiin, vaikka tosiaan aika perussettiä tuo kyllä on :P
Muutoin on kyl ihan okei, työviikko takana, pari viikkoo edessä ennen viikon lomaa. Melkein maltan odottaa, mut en ihan. Hirveesti olis tässä tätä tekemistä ennen lomaa. Ainakin pian ilmaantuu tuo Truebloodin 4 tuotantokausikin. Se onneksi oli ennakkotilattuna. Perjantaina katsoin uutta lääkärisarjaakin: Mercyn sairaala. Vaikutti ihan katsottavalta, joten ensi perjantaina täytyy katsastaa se uudelleen tai siis uusi jaksohan se ensi viikolla jo on mut ymmärrätte yskän varmaankin.
Mutta joo, jatkan tässä hommeloita, ja voi olla et illalla päivittelen blogii perinteisten tortillojen kanssa a la PikkuPaapari :P, muiiiii.

PikkuPaapari