Heissan ihanaiset!

Olen nyt tosiaan pari päivää keskittynyt kodinlaitto asioihin, tänään aikomus vielä imuroida ja pestä lattiat, sain jo uunin puhdistettua. Kaupassa käytyä ja postit hain. Sain kirjeisiin myös ostettua lisää kuoria, merkkejä ja uusia kirjoituskyniä.

Postista tuli 2 kirjaa joita vähän mietin et kannattiko ostaa kun en ole tosiaan hetkeen kerennyt niihin perehtyä (tuli yön talo osa 5, sekä kuudes osa sarjasta: mustan tikarin veljeskunta, molemmat vampyyrisarjoja). 

Sitten tuli myös dolce gusto kapselikeitin, täytyykin huomenna aamusta kävellen porhaltaa hakemaan jotain namia mitä voin laittaa sillä, netistä sitten myöhemmin katsoa mitä muuta vois ottaa kun 2 pakettii saa kaupan päälle ilmaiseksi. Ja tästähän se ajatus sitten lähti, eli keksi juttuja yms muuta vois kehitellä. Melkeen teenkin jotain keksijuttuja kun sunnuntaina tulee kahvivieraita.

Huomenna teen noodlewokjuttumixxiä, siit kehittelen jonkun kivan reseptin, sen tulen sitten tänne blogiin laittamaan. Et tälläsillä tiedoilla tänään, mut nyt järjestelee juttuja ja postikin juuri tippui luukusta, joten se katsastamaan myös! :)

 

<3<3<3pikkupaapari se iloinen hommailija<3<3<3