TRIBLECHILI-TRIBLECHEESE KINKKUPIIRAKKA

 

Pohja:
-3 dl vehnäjauhoja (voit korvata 1 dl ruisjauhoilla)
-½ tl suolaa
-125 g voita tai margariinia
-½ dl vettä
-100 g emmental raastetta(1)

Täyte:
-1 paprika
-½suolakurkku
-½ tuore punainen chili(1)
-1 pieni sipuli
-1 pss kinkkusuikale
-100-150 g kirsikkatomaatteja
-200 g paprika-chili(2)-tuorejuustoa(2)
-2 dl ruokakermaa
-2 rkl SweetChili(3) kastiketta
-2 munaa


Päälle:
n. 100g kermajuustoa raasteena(3)
 
Valmistelu:

Raasta molemmat juustot (emmental & kermajuusto)
 
Pohja:

1. Sekoita a)jauhot, b)suola (sekoita a & b sekaisin), voi (paloittele & nypi= a & b kanssa) ja vesi(jonka sekoitat nopeasti tasaiseksi massaksi).
 
2. Leivitä voilla vuoka (24-26 cm)

3. Painele taikinavuokaan tasaisesti ja sen jälkeen levitä emmentalraaste pohjan päälle&reunoille painellen ne taikinaan.

4. Paista uunissa 200 asteessa noin 10-13 min ja sen jälkeen nosta vuoka pois.
 
Täyte:

1. Leikkaa chili pieniksi paloiksi, paprika kuutioiksi, hienonna sipuli, suolakurkku kuutioiksi.
 
2. Lisää kinkkusuikaleet myös joukkoon, sen jälkeen kuullota edellämainitut aineet öljyn kera pannulla. Niin että sipuli ja paprika pehmenevät.
 
3. Huuhtele kirsikkatomaatit ja leikkaa puolikkaiksi.

4. Levitä chili,paprika,kinkku,sipuli,suolakurkku seos paistamasi pohjan päälle tasaisesti.

5. Sekoita tuorejuuston joukkoon ruokakerma vähitellen vatkaten. Lisää sweetchili-kastike ja munat.

6. Kaada liemi kasvisten&kinkun päälle tasaisesti joka puolelle.

7. Asettele kirsikkatomaatit kauniisti päälle.

Päälle:

1. Asettele kermajuusto vielä lomittain kirsikkatomaattien väleihin.
 
PAISTA 200 ASTEESSA, N. 35 MIN, suojaa pintaa foliolla, kun on saanut väriä ettei pinta pala.
(minä hölmö surffailin facebookissa ja unohdin folion, joten ole sinä fiksumpi) (:(:(:(:(:(:(:(:
 
KIITOS! <3<3<3<3