Noniin, viikonloppu oli ja meni, tulihan siin tehtyyn kauraomenapaistos, mut en jaksanut alkaa kuvaamaan ja touhuttelemaan. Muutenkin niin paljon muut hommelssonia samalla. 

Tänään tuli ajettuu nurmikkoa melkeen 2,5 h niin huh huh et teki eetvarttia. Huomenna sitten on tiedossa jumppa jonne oon jälleen tälläkin viikkoo päättänyt mennä pyörällä.

Tänään kävin vaan nopeesti kaupassa ostaa ruokaa et saan heti jumpan jälkeen alkaa laittamaan ja menin sitten hairahtamaan ylläoleviin hollantilaisiin mansikoihin, noooh... Pienempi paha nuo on kun vertaa esim suklaaseen joka olis varmasti maistunut. Mut massumakkarat sanoo ehottoman ei semmosille paheille. Kuitenkin syönyt tänään hyvä pääruuan, muussia ja korppujauho setillä päällystettyjä kanapiffejä. Ei siin enää muuta tartte.

Kellokii alkaa olemaan jo melkein kahdeksan, 1 kirjeen tässä rustaan vielä valmiiksi ja hieman siivoon paikkoja ja sen semmoista mutta, en ole tätä blogia unohtanut, sen takia tänne koottuja selityksiä vähän rustailen. Palatkaamme tällä viikolla ja se on LUPAUS! :) Jaksakaahan odottaa.

 PikkuPaapari