AINEET:

n. 300 g kypsennettyä pastaa (itse käytin perhospastaa)

1 rs kirsikkatomaatteja

½ kurkkua

1 pss (200g) kinkkusuikaleita

1pss mozzarellaa (n.100g)

½ rasiaa (100g) ruohosipulituorejuustoa (oman maun mukaan voi laittaa enemmänkin)

OHJE:

1. Kiehauta vesi, lisää pastat joukkoon, anna kiehua noin 20 min, riippuen pastalaadusta (ohjeet pakkauksessa)

2. Pilko kurkku & mozzarella (kuutioiksi), paloittele kirsikkatomaatit 4 osaan.

3. Kaada keitetyt pastat kulhoon, lisää tuorejuusto vielä kun pastat on kuumia, hernemaissipaprikatkin voi lisätä puolijäisinä (sulavat samalla). Tämän jälkeen anna seoksen jäähtyä.

4. Lisää paloittelemasi kurkku / kirsikkatomaatit sekä mozzarella jäähtyneeseen seokseen ja voila!!!

 

Annoksesta riittää isommallekkin perheelle, minä uskon et syön ko. murkinaa vielä ylihuomennakin (:

 

Tämän salaatin voi myös tehdä majoneesilla, tai omaa mieltä miellyttävällä tuorejuustomaulla. Nauttikaa, kevyt herkku näihin vielä keväisiin päiviin :)(: ja helppo ottaa evääksi.